Ensiksi kiitos kaikille jotka osallistuivat tähän "leikkiin", myös niile jotka olivat vain hengessä mukana.
Yksikään yksittäinen kuva ei noussut mitenkään erityisesti esille, mikä oli kylläkin melko yllättävää. Osoittaako se kuvien tasapaksuuden vai sen, että olen ihan oikeilla jäljillä, kuin kuvaan monenlaisia kuvia?
Ainakin sen se osoittaa, että kuvia voidaan katsoa hyvin monelta kantilta Toisille joku niin kutsuttu postikorttimaisema on paras kuva ja toiselle taas hyvinkin pelkisetty yksityiskohta tekee kuvasta juuri SEN!
Nukarin koskelta otetut kuvat olivat ehkä hiukan niskan päällä, ainakin ne oli huomioitu kommenteissa, myös jotkut kuvat jotka eivät aikoinaan herättäneet kommentoijia, tai saivat hiukkasen vähemmän huomiota valikoituivat nyt suosikkilistalle.

Omat suosikkini olivat nyt tälläkertaa nämä Kellokoski kuvat, mutta olisin aivan hyvin voinut valita toisinkin, esim jonkun koskikuvista, tai ehkä vaikkapa Viivin talvisen joulukortin.

Suosikkilistaa tai jotain paremmuusjärjestykseen laittamista en tee koska hajonta oli tosi suuri.

Tämä kokeiluluontoinen kysely onnistui mielesestäni herättämään sen verran kiinnostusta, että ajattelin uusia sen tammikuun kuvista tuossa kuun vaihtuessa. Jokaisen kuukauden lopussa sitä en aio tehdä sillä epäilen, että kiinnostus hiipuu silloin. Ehkä pari-kolme kertaa vuodessa olisi sopiva. Kertokaa nyt ihmeessä mitä mieltä olette asiasta.
Samoin voisitte kertoa omia näkemyksiänne tästä tuloksesta.